Ik trakteer…


11

Zomerregen trakteert!

Koffie en vers gebakken chocolade cookies, alstublieft Na eindeloze pogingen om weer aan mijn blogverleden aan te knopen heb ik er nu een een goed gevoel bij! Uren heb ik soms gepiekerd op zoek naar de optimale blognaam, heb het op diverse platformen en sites geprobeerd, maar ik voelde mij er niet thuis. Een trendy naam, een themablog, uiteindelijk helpt het allemaal niets als je er geen inspiratie uit put (of voor hebt).

En toen dacht ik terug aan oude blogtijden op Punt.nl op mijn geliefde zomerregen.punt.nl… Wat heb ik er een plezier aan gehad! Ik ben er alleen mee gestopt omdat Punt.nl de boel toen “verbeterd” heeft en er toen niets meer aan was.

En gisteren probeerde ik weer iets voor mijn nieuwe, “trendy” blog te bedenken en… niets… Writers block. Dat was niet ik. Dus: mooie herinneringen aan Zomerregen aan de ene kant, geen inspiratie aan de andere en ineens wist ik het: Ik moest weer beginnen als Zomerregen! Een nieuwe / oude start!

En hier ben ik weer

 

Liefs, Claudia

(soms ook Tammy genoemd), 45 jaar, getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam in online marketing en webdesign. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, lezen, digital art en bloggen, Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de draad nu weer op te pakken!

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge