Nice to meet you…


11

Follow my blog with Bloglovin

tmp_28898-picjumbo.com_IMG_4563983218516

Ik heb vastgesteld dat veel bloggers van vroeger niet meer actief zijn. Of misschien ergens anders onder een andere naam doorgaan. Dit betekent natuurlijk dat ik verder moet kijken dan wat of wie ik al kende.

En hoe kom je makkelijk nieuwe blogs tegen? Er zijn twee leuke groepen op Facebook en natuurlijk is er nog Bloglovin’, maar wat voor “ontmoetingsplekken” zijn er tegenwoordig nog voor een persoonlijke-lifestyle-van alles en nog wat-blog? Voelt een beetje als voor de eerste keer in een nieuwe stad op stap gaan

Ik ga eerst even kijken of ik een paar leuke blogs tegen kom. Ik ben vrij vanmiddag en het is toch grijs buiten. Dus pootjes omhoog, kopje thee erbij en rondneuzen! En ik sta natuurlijk altijd open voor leuke tips!

Nice to meet you

 

Liefs, Claudia

(soms ook Tammy genoemd), 45 jaar, getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam in online marketing en webdesign. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, lezen, digital art en bloggen, Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de draad nu weer op te pakken!

2 gedachten over “Nice to meet you…

 1. Hey, welkom terug! Ik ben ook net weer terug van jaren te zijn weggeweest
  Ik blogde eerste onder een andere naam, wat ik jaren met plezier heb gedaan, maar toen kwamen de kindjes e.d. en werd het allemaal wat drukker.
  Ik zag al dat je Bloglovin hebt, dus ga ik je zeker daar ook toevoegen. Daar maak ik mijn dagelijkse rondje in
  Birgit onlangs geplaatst…Alleen naar schoolMy Profile

  1. Gezellig dat je even langsgekomen bent Birgit, ik heb je ook net toegevoegd op Bloglovin! Ik ben er vooral tussenuit geweest nadat ik weer aan het werk gegaan ben, 5 jaar geleden. Toen waren de kids 7 en 13. Maar ik vind het bloggen toch te leuk om er voorgoed mee te stoppen
   Claudia onlangs geplaatst…1, 2, 3, …10!My Profile

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge