1, 2, 3, …10!

1, 2, 3... 10!

Ik ben over het algemeen een geduldig type. Eerlijk. Ik wacht netjes op mijn beurt in de supermarkt ook al heb ik haast, ik tel elke keer in mijn hoofd tot 10 voordat ik iemand een ongepast antwoord geef, ik neem de tijd om iemand iets uit te leggen en zinnen als “duurt het nog lang?” of “zijn we er al?” zul je van mij ook niet snel horen.

Maar ik heb ook mijn grenzen. Waar ik de kriebels van krijg is als ik een strakke planning heb en iets werkt niet zo als het hoort. In het begin probeer ik er wel iets op te verzinnen. Maar als er dan iets of iemand blijft tegenwerken dan is dit niet bevorderlijk voor mijn humeur. Zoals gezegd, naar buiten toon ik dan nog geduld, maar van binnen sta ik dan wel soms op ontploffen.

Zo dus ook vandaag. Ik ben vrolijk de vrijdag in gegaan en nu, aan het eind van de dag, ben ik ook écht aan het weekend toe! En dat alles dankzij een foutief werkend programma… Maar gelukkig ben ik wel goed in staat om, als ik de deur achter mij dicht trek op het werk, ook de schakelaar om te zetten. Dus, voeten omhoog, wijntje biertje erbij en samen met mijn lief een leuke film bekijken!

Fijn weekend!

 

Liefs, Claudia

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

1 thought on “1, 2, 3, …10!

  1. Heel herkenbaar! Ik kan het niet altijd goed achter me laten en kan er thuis soms nog een kleine nasleep van hebben. Dan moet ik even razen tegen mijn vriend, maar is het daarna ook klaar.

    Fijn weekend!

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.