Alle kleuren van de regenboog (er gaat niets boven Groningen!)

Groen, geel, oranje, rood - Alle kleuren van de regenboog

Code Geel in het weekend en de hele tijd prachtig weer, gisteren code oranje en enkel een kort buitje van 5 minuten, volgens mij trekt Oost-Groningen zich niet zoveel aan van de voorspellingen van het KNMI Maar ja, het zijn mooie kleuren

Anyway, het zonnetje lacht alweer, ik ben dankbaar dat ik tegenwoordig een kantoor met airco heb en kan zelf vanuit achter mijn bureau het mooie weer waarderen.

Maar de titel van deze blogpost herinnerde mij net weer aan een versie van “Somewhere over the rainbow”. Kennen jullie het Youtube kanaal Google Translate Sings al? Malinda laat teksten van bekende songs meerdere keren in verschillende talen door Google Translate lopen en laat ze dan weer terug vertalen naar het Engels. Wat Google ondertussen met de lyrics gedaan heeft is soms echt lachen, zo te zien in de video hieronder. En nog veel meer op haar kanaal! Veel luister- (en lees-) plezier!

 

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

4 thoughts on “Alle kleuren van de regenboog (er gaat niets boven Groningen!)

  1. Ik wil het niet eens weten hoe Google translate En maandag schampte de buienboel ook net langs zuid holland. Pas s avonds ging de boel los met een avondje onweer Hopelijk herstelt het weer snel. Werkze en fijne dag Claudia xx

    1. Echt gebruiken kun je Google Translate niet, maar ik vind het toch wel grappig soms wat je voor gekke vertalingen krijgt. Ik weet nog dat ik op wildangelone.nl een plugin geïnstalleerd had voor automatische vertaling van het Nederlands naar het Duits, ook gebaseerd op Google Translate. Mijn moeder lag soms in een deuk!
      Jou ook een fijne dag Gijs xxx

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.