Goedendag, familie Zwaan!

In de buurt van de school van onze dochter zie je vaker een zwaan, soms ook meerdere zwanen. Meestal zie je zwanen maar van veraf, niet zo vaak van dichtbij. En ik heb kennis mogen maken met familie zwaan zonder dat ze vluchtten!Familie Zwaan

Vanmorgen moesten wij dus dochterlief even naar school brengen, voor mijn werk aan. Dat wordt meestal vliegen omdat zij naar school gaat in de volgende stad de ene kant op en ik werk in het volgende dorp de andere kant op (drie kwartier eerder vertrekken op een maandag en dat zonder koffie… ).

 

Familie Zwaan

Tegenover het schoolplein zijn vaker zwanen te spotten, maar meestal zitten ze verder de berm in of bij het vijvertje een stukje verder. Maar deze keer zagen wij de hele familie inclusie de kleintjes direct naast de weg zitten toen wij onze dochter bij school afgezet hebben. Wij moesten toch een stukje verder keren, dus wij reden er heel langzaam voorbij in nog geen meter afstand! De zwanen hebben zich er niets van aangetrokken en bleven gewoon zitten.

Natuurlijk zijn ze aan mensen gewend daar en kunnen zij niet zomaar weg zonder de kleintjes, maar ik had echt niet verwacht dat zij zo rustig zouden blijven zitten en zich helemaal niets aan zouden trekken van al de ouders in hun auto’s en de fietsende tieners.

Hierdoor had ik de kans om even met mijn telefoon wat foto’s te nemen.

Familie Zwaan

 

Familie Zwaan

En ’s middags

Familie Zwaan

 

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

2 thoughts on “Goedendag, familie Zwaan!

    1. Inderdaad en zo dichtbij! Trokken zich nergens iets van aan en zo mooi om aan te zien! Ze zijn er bijna elke dag, maar direct aan de weg zag ik hen voor het eerst…

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.