Stadtgärten Oldenburg 2016

Die schönen Foto’s von den Stadtgärten 2016 hat meine Mutter gemacht. Danke Mama!

csm_Plakat_Stadtgaerten_2016
Bron: CSM

Sinds een aantal jaren is er elk jaar een evenement in Oldenburg/Duitsland, de “Stadtgärten” (stadstuinen). Voor een periode van  rond 2 maanden worden er een aantal oases midden in het centrum gecreëerd om te relaxen en te genieten.
Dit jaar is het thema “Outdoor Living”. De tuin wordt hierbij een soort tweede woonkamer en laat zien dat je ook buiten heerlijk kunt ontspannen, eten, spelen en creatief bezig kunt zijn. Op acht locaties in het centrum van Oldenburg kun je dit jaar elf van deze droomtuinen vinden.

Helaas kom ik er nu niet aan toe om er zelf naartoe te gaan, misschien aan het eind nog wel. Gelukkig heeft mijn moeder een aantal foto’s kunnen maken en deze mag ik gebruiken. Hieronder dus een paar impressies van de tuinen in een (aanklikbare) galerij.

Voor wie er nog naartoe wil, de Stadtgärten Oldenburg zijn nog te bewonderen tot en met 7 augustus 2016.

 

 

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

4 thoughts on “Stadtgärten Oldenburg 2016

  1. Dit is dus een Punt.nl website? Leeft het nog op die religieuze Puntjes na? Maar meesten willen denk ik niet meer terug omdat lay-out maken zo lastig is Jammer, want FB is niet veel meer en meer smaken zijn er niet

    1. Nee, dit is geen Punt.nl site, maar een vrije wordpress site. Ik ben zelfs afgestapt van Punt.nl moeder Mijndomein als provider, die zijn mij te duur geworden. Ik heb wel de naam zomerregen kunnen registreren en daar ben ik blij mee, dat was nog mijn liefste blognaam. Ik probeer nu andere blogs te vinden via speciale groepen op Facebook of via platforms zoals Bloglovin. En via wordpress.com, daar kan ik mij ook aansluiten met mijn vrije site volgens mij…

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.