Tijd voor mezelf? – ondertussen…

Oké, dan ben je van plan om even een week of vier pauze te nemen van het bloggen en ondertussen ben je (weer eens) 7 maanden verder! “Tijd voor mezelf” was mijn laatste blogbericht… en blijkbaar had ik nog meer tijd nodig. Jeetje, ondertussen zijn wij weer een paar maanden verder! Te druk bezig geweest op het werk en ook privé en dan stel je het schrijven weer uit en… Time flies!

 

Ondertussen

 • is de zomervakantie al lang achter de rug
 • hetzelfde geldt voor de vrije dagen tussen Kerst en Nieuwjaar
 • Heb ik mijn nieuwe mobiele telefoon gekocht – en het is gelukkig geen Note 7, maar toch een Oneplus 3 en ik ben er onwijs blij mee
 • Zijn wij met onze afdeling naar een nieuwe knusse locatie verhuisd met veel rust om te focussen
 • heb ik eindelijk een beeldschermbril
 • is het herfst in februari, zo lijkt het
 • verheug ik mij op de lente en ben blij met elk sneeuwklokje dat ik zie
 • heb ik weer zin in bloggen

Bij deze pak ik de draad dus weer op, ook al roep ik toch uiterlijk morgen weer “ik heb er geen tijd voor!”… Maar soms moet je ook eens tijd vrijmaken voor andere dingen dan alleen maar werken en “moet-dingetjes”. Gewoon mijzelf dwingen om eens iets anders te doen. Bloggen is één punt. En ik heb nog een paar dingen in mijn achterhoofd die ik graag wil veranderen.

Misschien is het nog eens een goed idee om een bucketlist te maken? Met kleine en grote doelen en wensen op korte of lange termijn? Ja, dat lijkt mij wel wat. Meteen op mijn to-do lijstje zetten. En misschien van 2017 mijn jaar maken? Lijkt mij ook een prima idee! Wordt aan gewerkt!

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

4 thoughts on “Tijd voor mezelf? – ondertussen…

 1. Hier opeens verder? Maar wat is een beeldschermbril? Waar komt dit vandaan? Bucketlist maken? Ik wacht af en schiet een film in mn gedachten Ik lees je weer, Claudia xxx

  1. Nou het is toch gewoon zonde om voor een site te betalen en dan niet te bloggen
   Een leesbril is meestal niet geschikt voor achter de computer omdat de afstand groter is dan bij het lezen van een boek. En als je zoals ik 8 uur per dag op een scherm zit te turen is dit opzich al vermoeiend voor de ogen. Met een juiste bril voor beeldschermwerk is dit een beetje aangenamer. Heb echter pas een bril nodig sinds ik achter de computer werk :p
   Ja je hebt idd ook de film “The Bucket List” (even reactie aangepast, video nu pas gezien, goede film!), maar ik bedoel het vooral om doelen en wensen niet uit het oog te verliezen. En misschien ook werk van dromen maken… En een beetje de routine te doorbreken…

   Thx voor je reactie Gijs xxx

 2. Willicht mag je dit installeren, in donkere maanden is dit programma lekker, minder moe vanwege het felle licht xxx httpvh://justgetflux.com/

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.