Tijd voor mezelf!

Zomer

Ja hoor, het is een tijdje stil geweest… Ik ben druk bezig geweest met vakantievoorbereidingen (vandaag is mijn laatste werkdag), maar nu is het ook genoeg geweest. Heel eerlijk, als niemand voor je invalt en je 3 weken vooruit moet werken ben je aan het eind blij dat je het achter de rug hebt. Maar ja, alle nieuwsbrieven, acties en social media posts staan ingepland en ik heb eindelijk weer tijd en zin om iets voor mezelf te doen.

 

VAKANTIE!!!!!

Ik ben de laatste keer met de Kerst vrij geweest, sindsdien heb ik geen enkele dag vrij genomen. dus het mag nu ook wel! Weliswaar gaan wij niet weg, in het begin krijgen wij visite van een vriendinnetje van dochterlief (ook voor een pyjamaparty voor haar dertiende verjaardag op zondag) en daarna staat klussen in en om het huis op het programma. Die dingen moeten natuurlijk ook gebeuren. En zolang ik niet op de steiger moet (hoogtevrees!) is het prima, ik ga wel schuren en andere klusjes doen. En natuurlijk moet er ook tijd voor voor een dagje uit af en toe. Met de hoop op mooier weer. Wij zien het wel…

Hoe zit het met jullie? Hebben jullie nog plannen?

Thema vakantie (ook al gaan we niet weg) en zomer (ook al lijkt het er niet op), hier is een mooie oude Duitse reclame van Langnese (Ola) uit de jaren ’80 om alvast in de stemming te komen

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

2 thoughts on “Tijd voor mezelf!

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.