Toch nog wel lekker :-)

Toch nog wel mooi!

Nou sinds vrijdag waarschuwen ze voor buien en het is nog steeds heerlijk hier! Het is wel af en toe bewolkt, maar verder is er geen buitje te verkennen… Gisteren zijn we onder andere in de tuin bezig geweest en vandaag krijgt dochterlief visite en ik denk dat ik met een boek de tuin in ga zolang het weer mooi is. Ik heb een boek geleend van mijn moeder in het Duits met rond 900 pagina’s (en de toepasselijke naam “Das Buch”),  daar ben ik dus wel even zoet mee.

Tot nu ben ik er natuurlijk nog weer niet aan toe gekomen. Klusjes, een niet werkende pc en iets wat niet goed zat met het werk, dus daar moest ik ook nog even mee bezig. Maar nu is alles gedaan en neem ik écht eerst even tijd voor mij!

 

Fijne zondag!

 

Getrouwd, moeder van twee kids en werkzaam als grafisch vormgever in de marketingafdeling van een online verzendbedrijf. Ik houd van mijn gezinnetje, muziek, journaling, lezen, digital art en bloggen. Hier was ik een hele tijd mee gestopt door tijdgebrek, maar ben vastbesloten de (blog)draad nu weer op te pakken!

2 thoughts on “Toch nog wel lekker :-)

    1. Hier hadden wij ondertussen een paar druppeltjes, 2 minuten of zo. Geen reden voor de meiden om weer terug te komen haha, zaten lekker op het strandje met snoep en drinken en dan maar kletsen

Geef een reactie

emoticons
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.